Delvis nedgravet pool til børnefamilie -Solbadet kunde

Delvis nedgravet pool til børnefamilie

Kundeprojekt: Delvis nedgravet pool til børnefamilie  

Delvis nedgravet pool til børnefamilie - Solbadet kundeI dette projekt ville familien gerne have en delvis nedgravet pool, som hele familien samt yngre børn kunne benytte.

Familien har valgt en oval Toscana pool med en dybde på 1,5 meter. I dette projekt skulle størstedelen af poolen nedgraves og derfor var der rigtig meget jord der skulle køres væk efterfølgende. Herefter blev bunden støbt og slæbet for alle ujævne overflader. Det er meget vigtigt, hvis man gerne vil have en flot poolbund i det færdige resultat. At man er meget omhyggelig med at få slæbet alle ujævnheder væk, for ellers kan det ses bagefter. Pool siderne er blevet støbt til at støtte poolen. Det er altid nødvendig med støttesidder på en oval pool.

Ved dette projekt har familien valgt at få opsat sol paneler, til hjælp med opvarmningen af poolen. Som belægning omkring poolen har familien valgt sorte fliser, som vil give en flot kontrast til det blå vand og det grønne græs. Familien overvejede også klinker, men da de har små børn, valgte de fliser i stedet, da klinker kan blive glatte når de bliver våde.

For at poolen også kan anvendes om aftenen har de valgt at installerer lys i poolen, som giver et udenlandsk udtryk i haven om aftenen.

Fra start til slut i dette projekt skal man regne med at det tager 1 måned fra man begynder på pool projektet til at det står færdig. Det meste af tiden er tørre tid på betonen. Familien har valgt selv af gøre størstedelen af arbejdet med udgravning og støbning osv. De har kun haft fagmand på til tilslutning og opsætning. Hvilket sagtens er en mulighed hvis man vil holde omkostningerne nede.

Håber du nu har fået en ide om hvordan man kan lave et pool miljø og drage nytte af denne families erfaring

 

integreret pool i haven - solbadet kunde Læs også vores artikel om et andet kundeprojekt; “ Integreret pool på forhøjning i haven